SUOMALAISET PUUKAIHTIMET PERINTEISELTÄ VALMISTAJALTA

Kauneus sisältää aina henkilökohtaista tulkintaa. Onneksemme suomalaisen puun vivahteikas ja elämästä kertova pinta miellyttää lähes jokaista silmää. Jokaisella puulla on tarinansa, joka jatkuu ja muuntuu osaksi suurempaa - suomalaisen sisustamisen tarinaa.

Helle, räntä, halla ja pakkanen jättävät jälkensä itäsuomalaiseen – hitaasti, mutta varmasti kasvavaan – puuhun. Koivun tiivis rakenne, vaaleus ja vuosilustojen mukanaan tuoma kaunis pinta herättävän erityistä ihastusta Keski-Euroopassa ja Japanissa.

Kaikkialla, jossa arvostetaan puuta sisustusmateriaalina, nähdään myös puukaihdin tärkeänä sisustamisen elementtinä. Erityisesti skandinaaviseen muotoiluun, klassisen pelkistettyyn linjaan koivu ja siitä tehty kaihdinsäle istuvat kiistattomasti.

Jokainen ostovalinta on myös ympäristöarvoon liittyvä valinta. Puukaihtimien osalta se on sitä erityisen paljon.Kun olet valitsemassa puukaihdinta, muista kysyä: mistä puu on peräisin. Kaihdinmarkkinoilla on paljon uhanalaisista sademetsistä hakattuja puulajeja ja myös laadultaan epätasaista puusälettä, joka ei sovellu skandinaavisen ilmaston lämpötilavaihteluihin.

Kiteen Puukaihdin toimii ympäristöarvojen puolesta, itäsuomalaisen luonnon kauneutta arvostaen.

TEOLLISTA MUOTOILUA JA TEKNISTÄ TIETOUTTA

Olemme koonneet yhteen täydellisen puukaihtimen tärkeimmät päämäärät. Kiteeläinen puukaihdin on kaunis, käytännöllinen, kestävä sekä valmistettu hinta-laatutietoisesti ja ympäristöarvoja kunnioittaen.

Täydelliseen laatuun pyritään designsuunnittelulla ja käsin kokoamisella. Hinta pysyy kurissa mekaanisten vaiheiden automatisoinnin ja kevyen tuotanto-organisaation ansiosta. Hionta ja pintakäsittely hoidetaan automatisoidulla linjalla, laadunvalvonta on tarkkaa ja kokoaminen tapahtuu käsin.

Olemme toimittajista riippumaton, yksityinen puukaihdinvalmistaja ja vastaamme näin ollen myös laadusta ja toimitusvarmuudesta itse.

OTA YHTEYTTÄ

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME: