Muutama sana Kauneudesta

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Kauneus sisältää aina henkilökohtaista tulkintaa. Onneksemme suomalaisen puun vivahteikas ja elämästä kertova pinta miellyttää lähes jokaista silmää. Jokaisella puulla on tarinansa, joka jatkuu ja muuntuu osaksi suurempaa - suomalaisen sisustamisen tarinaa.

 

Helle, räntä, halla ja pakkanen jättävät jälkensä itäsuomalaiseen – hitaasti, mutta varmasti kasvavaan – puuhun. Koivun tiivis rakenne, vaaleus ja vuosilustojen mukanaan tuoma kaunis pinta herättävän erityistä ihastusta Keski-Euroopassa ja Japanissa. Kaikkialla, jossa arvostetaan puuta sisustusmateriaalina, nähdään myös puukaihdin tärkeänä sisustamisen elementtinä. Erityisesti skandinaaviseen muotoiluun, klassisen pelkistettyyn linjaan koivu ja siitä tehty kaihdinsäle istuvat kiistattomasti.

 

Jokainen ostovalinta on myös ympäristöarvoon liittyvä valinta. Puukaihtimien osalta se on sitä erityisen paljon.

Kun olet valitsemassa puukaihdinta, muista kysyä: mistä puu on peräisin. Kaihdinmarkkinoilla on paljon uhanalaisista sademetsistä hakattuja puulajeja ja myös laadultaan epätasaista puusälettä, joka ei sovellu skandinaavisen ilmaston lämpötilavaihteluihin.

 

Kiteen Puukaihdin toimii ympäristöarvojen puolesta, itäsuomalaisen luonnon kauneutta arvostaen.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>